12 důvodů, proč čističky vzduchu IQAir

14.02.2013

12 důvodů, proč je IQAir předním světovým lídrem v čištění vzduchu

IQAir skupina se sídlem ve Švýcarsku je lídrem na trhu kvality vnitřního ovzduší téměř 50 let. Významné instituce po celém světě spoléhají na IQAir a její ochranu proti infekčním nemocím, toxickým, chemickým látkám a znečišťujícím částicím.

Za úspěchem příběhu IQAir stojí poznání, že pouze vhodné technologie použité k výrobě čističek vzduchu, které "opravdu fungují", vedou k tomu správnému řešení čištění vzduchu a spokojenosti zákazníka.
Avšak výroba čističek vzduchu, které čistí vzduch efektivně není snadná a na trhu se objevuje velké množství neefektivních "hraček na čištění vzduchu". Zatímco ostatní výrobci se soustředí na masovou produkci levných přístrojů s podřadnými komponenty a technologiemi, IQAir se zaměřuje na výrobu pokročilého systému čištění vzduchu, který nabízí výkonnost na světové úrovni a představuje nejlepší hodnotu za peníze v oblasti řešení čištění vzduchu pro jejich specifické aplikace. 
Díky výnikajícím možnostem a vysoké kvalitě naleznete IQAir čističky vzduchu primárně v kritických lékařských odvětvích, jako jsou nemocnice a laboratoře, kde nároky čištění vzduchu jsou velmi vysoké a specifické.

Čistička vzduchu IQAir

Čistička vzduchu IQAir HealthPro 250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zde je shrnutí klíčových rysů, které dělají IQAir přední světovou čističkou vzduchu:

1. Individuální certifikace pro skutečný výkon

Každý systém IQAir je individuálně testován a certifikován ohledně skutečného dodání vzduchu a skutečné účinnosti filtrace v reálných podmínkách. Ručně podepsaný "Certifikát výkonu" je součástí každého systému a poskytuje maximální záruku, že IQAir čistička vzduchu, kterou obdržíte, bude fungovat tak, jak je avizováno.

2. Ocenění výkonnosti

Za posledních 14 let, IQAir obdržela ocenění a hodnocení, než jakákoli jiná značka čističky vzduchu, včetně následujících:

  • ConnsumerSearch - 2011 ocenění "Celkově nejlepší čistička vzduchu"
  • Consumer Digest - 2011 ocenění "Nejlepší nákup"
  • PTPA (testováno a schváleno rodiči) - vítěz ceny 2010
  • Consumer Digest - ocenění 2007 "Nejlepší nákup"
  • Consumer Guide "Nejlepší nákup" ocenění 2005
  • Reviewboard Magazines - ocenění 2005 "Nejlepší nákup"
  • Reviewboard Magazines - ocenění 2005 "Volba redakce"
  • Reviewboard Magazines ocenění 2004 "Volba redakce"
  • Consumer Digest - ocenění 2004 "Nejlepší nákup"

3. Efektivní odstranění zhoubných virů

IQAir HyperHEPA® filtry byly nezávisle testovány podle nejpřísnější normy pro HEPA filtry na světě (Evropská norma EN 1822). Výsledky ukazují, že IQAir umí odstranit ultrajemné částice až do velikosti 0,003 mikronů s garatovanou minimální účinností filtrace 99,5%.

To znamená, že IQAir systémy spolehlivě zachytí znečišťující látky a mikroorganismy, které jsou 100krát menší, než umí zachytit běžné čističky vzduchu na trhu a 10krát menší, než virus.

4. Jedinečná prokazatelná schopnost redukovat infekce

V hlavní výzkumné publikované studie z únoru roku 2010 v American Journal of Infection Control, bylo prokázáno, že IQAir systémy redukují vzdušné infekce v nemocnicích více jak o 50% , tedy zachraňují lidské životy a zároveň snižují náklady.

5. Pokročilá filtrace chemických látek a pachů (pouze u vybraných modelů)
IQAir unikátní MultiGas směs granulovaného aktivního uhlí a impregnovaného oxidu hlinitého umožňuje efektivní odstranění širokého spektra toxických chemikálií a nepříjemných pachů.

6. 100% bez ozónu
Na rozdíl od jiných čističek vzduchu, IQAir používá pouze technologie, které produkují absolutně žádný ozón. Některé přístroje, jako jsou generátory ozonu, ionizátory a elektronické čističe vzduchu může způsobit škodlivé ozón. I v relativně nízkých koncentracích, ozon poškozuje imunitní systém, dráždí plicní tkáně a může zhoršit zdravotní stavy, jako je astma.

7. Mimořádně tiché provedení
Design IQAir a jeho motor ventilátoru, umístěný v centru systému, mezi zvukově tlumícími filtry. Dvojité stěny účinně snižují přenos zvuku. Výsledkem je čistička vzduchu, která dost tichá pro vaši ložnici nebo na lůžkové oddělení nemocnic.

8. Mimořádně dlouhá životnost filtrů
Použití mimořádně dlouhýého povrchu filtrů a vysokého obsahu médií způsobuje jejich velmi dlouhoo životnost. Toto prodlužuje filtrům IQAir intervaly výměn a šetří náklady na náhradní filtry.

9. Inteligentní monitoring životnosti filtru
Mikročip IQAir kontrolovaného filtru bere do úvahy skutečné pužití, rychlost ventilátoru a naprogramovanou úroveň znečištění pro sledování zbývající životnosti každého filtru individuláně.

10. Vyspělé ovládací prvky
6 nastavení rychlostí ventilátoru a pokročilý časovač poskytují uživateli naprogramvoat  IQAir tak, aby vyhovoval individuálním potřebám tímto šetřit náklady. Například, systém může být naprogramován od pondělí do pátku pouze během pracovních hodin a pokud čistička vzduchu není potřeba, šetřit náklady na elektrickou energii a kapacitu filtrů. IQAir může být také naprogramován na vyšší rycholst ventilátoru během dne a automaticky přepnut na nižší rychlost ventiáktoru během noci, kdy je žádoucí tichý provoz.

11. Patentovaný modulový design & provedení filtrů
IQAir patentovaný design vlastnosti umožňují rychlé  a pohodlnou výměnu filtrů bez potřeby jakéhokoli nářadí.

12. Vyrobeno výhradně ve Švýcarsku
IQAir bez vyjímky jsou navržena, vyvinuta a vyrobena výhradně ve Švýcarsku vysoce kvalifikovanýou pracovní silou a s použitím poutze vysoce kvalitncích komponentů a pod kontrolou nekompromisních standardů kontroly kvality.


Čistička vzduchu IQAir_2


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít