IQAir podniká kroky proti smrtícímu koronaviru

06.02.2020

Propuknutí nově objevené epidemie koronavirů (2019-nCoV) ohrozilo miliony lidí, přičemž Světová zdravotnická organizace, Centrum pro kontrolu nemocí a mnoho dalších mezinárodních zdravotnických agentur vydalo oficiální varování.

IQAir dodává čističky vzduchu a masky odolné proti virům do klíčových nemocnic ve Wu-chanu

IQAir poskytl čističky vzduchu HealthPro 250 nemocnicím ve Wu-chanu určeným k léčbě osob infikovaných koronaviry a dodal čističky vzduchu nejprve radiologické jednotce, respirační jednotce a dalším příslušným nemocničním oddělením v nemocnici Tongji, přidružené k lékařské fakultě Tongji vědecké a technologické univerzity Huazhong a Wuchan Union Hospital, aby se zabránilo dalšímu šíření koronaviru.

IQAir čistička vzduchu pomáhá v ohnisku epidemie koronaviruJak IQAir čističky vzduchu pomohly zabránit vypuknutí viru SARS

Podle odborníků pochází tento nový koronavirus ze stejné rodiny virů jako závažný akutní respirační syndrom koronavirus SARS-CoV.

Technologická řešení čištění vzduchu IQAir již byla přísně testována v rámci filtrace této rodiny virů. Aby se zabránilo šíření epidemie SARS z roku 2003, Hongkongský zdravotní úřad umístil IQAir čističky vzduchu do více než 150 nemocnic. Respirační jednotka Pekingské univerzity v Pekingu v Číně zakoupila během vypuknutí SARS v roce 2003 řadu čističek vzduchu IQAir HealthPro 250 - o 16 let později jsou systémy stále ve stabilním provozu.

IQAir se zavazuje pomáhat likvidovat ohnisko koronaviru

Vize IQAir je jednoduchá: „Čistý vzduch pro každého, kdykoli a kdekoli.“ IQAir se tak zavázal pomoci zabránit šíření tohoto nového koronaviru.

"Jsme velmi znepokojeni novou epidemií koronaviru v Číně a upřímně doufáme, že přispějeme k zvládnutí epidemické situace", řekl Frank Hammes, globální ředitel IQAir.

O IQAIR

IQAir je švýcarská společnost zabývající se technologií kvality ovzduší, která od roku 1963 pomáhá jednotlivcům, společnostem a komunitám k dýchání čistšího vzduchu prostřednictvím informačních, kooperačních a technologických řešení.

Zdroj: www.iqair.com
Autor: IQAir International


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít