Nevystavujte se nebezpečí při dezinfekci vody v bazénu

25.04.2012

Jak se vyhnout zápachu chlóru, zarudlým očím, podrážděné kůži, vyrážkám a poničení povrchu či technologie bazénu? Jak zamezit růstu řas, tedy slizkým stěnám? Jak se vyhnout zakalení ? A jak přitom všem současně udržet vodu v bazénu nejen křišťálově čistou, ale i hygienicky nezávadnou a dezinfekčně zabezpečenou?

S příchodem léta a teplého počasí mají všichni majitelé bazénů stejný problém. Dezinfekce vody je skutečným oříškem.

Způsobů úpravy vody v bazénu je mnoho, ale ne všechny stoprocentně fungují a ne vždy jsou bez vedlejších nebezpečných účinků, produktů či vlivů (např. vázaný chlór; ozón – únik, finanční náročnost; UV záření – obnova poškozených buněk, vznik dusitanů apod.).

Jak se těmto problémům můžeme vyhnout, nezruinovat si peněženku a koupání v bazénu si opravdu užít? Kde najít rychlou, účinnou a širokospektrální dezinfekci vody?

Revoluční technologie dezinfekce vody na základě polymeru PHMG/GUAA nám dává odpověď. PHMG/GUAA je kationtový polymer ve vodném roztoku. Je kladně elektricky nabitý. V kontaktu se záporně nabitou buněčnou membránou mikroorganismu je buněčná stěna elektricky narušena, její biologická aktivita paralyzována, je zničen její dýchací systém. Buňka je zahubena -  umírá.

Při použití bazénové chemie bez chlóru řady GUAA získáte jistotu, že nic z výše uvedeného nenastane. Ošetřená voda přípravky GUAA je díky polymerové technologii vhodná pro alergiky, astmatiky, ekzematiky i velmi citlivé uživatele. Neobsahuje toxické látky. Nenarušuje stavbu ani technologii bazénu. GUAA účinně zbavuje vodu mikroorganismů, likviduje řasy a udrží vodu v bazénu průzračně čistou po celou sezónu. Manipulace i dávkování je velmi snadné – 1 x za 10-12 dní.

Výběr bazénové chemie pro dezinfekci vody je velký, ale  když už vybíráte, myslete na své zdraví a zdraví své rodiny!


dezinfekce_vody_GUAA_pro_větší_bazény
dezinfekce_vody_GUAA_POOL_3l
bezchlórový_oxidační_přípravek_GUAA_OXI_0,8kg


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít