IQAir čistička vzduchu pomáhá dvouletému chlapci přežít

28.04.2016

Nemůže jít do školky nebo do metra. Výlety do okolí jsou krátké a řídké. Bakterie, které u jiných způsobují pouze rýmu a kýchání mohou být pro Idana Zablocki fatální.

V pouhých osmi měsících Idanovi diagnostikovali vzácnou genetickou poruchu - Hyper IgM,  která postihuje jednoho z půl milionu dětí. Tato porucha ohrožuje jeho imunitní systém. Bakterie, viry a houby, které zdravý imunitní systém snadno zpracuje, jsou stálou hrozbou pro ty, kteří trpí nemocí Hyper IgM. To je důvod, proč Idanovi  lékaři trvali na tom, rodina investovala do kvalitní čističky vzduchu lékařského typu.

Pouze IQAir čístička vzduchu prošla testem

čistička vzduchu HealthPro 250

„Myslím, že jsem četl všechny recenze o HEPA filtrech" říká Akiva Zablocki, chlapcův otec. "IQAir byl jediný filtr na trhu, který měl schopnost odfiltrovat mikroby - včetně virů - a ostatní poletující částice až do velikosti 0,003 mikronů. A to bylo klíčové pro nás. "

Když později v roce rodina cestovala do Seattlu na Idanovu transplantaci kostní dřeně, vzali s sebou i jejich čističku vzduchu HealthPro 250.

"Vzali jsme si jen pár věcí, spolu s nimi i naši čističku vzduchu Healthpro 250, která cestovala po celou dobu s námi," říká Akiva.  Po návratu do New Yorku, Aidanovi rodiče koupili druhou čističku vzduchu IQAir pro jejich obývacího pokoje.

IQAir čistička vzduchu změnila život celé rodině

"Náš syn je nyní dva roky starý a málokdy chytí rýmu," říká Akiva. "My to připisujeme IQAir čističce vzduchu. Akiva říká, že celá rodina je zdravější s oběma čističkami vzduchu IQAir HealthPro, poskytující stálý přísun čistého vzduchu bez virů a bakterií.

"Tyto čističky vzduchu udržují  vzduch v našem bytě čistý a bez choroboplodných zárodků. Když někdo v naší domácnosti je nemocný, nastavíme systémy IQAir na nejvyšší rychlost, což nám dodává klid. Dokonce v našem domě čističky vzduchu přemísťujeme z jedné místnosti do druhé, když uklízíme", říká Akiva.

Akiva doporučuje IQAir Healthpro 250 pro každou rodinu, která myslí vážně dýchat nejčistší vzduch je to možné - hlavně rodiny s alergií nebo astmatem.

"IQAir umožňuje Idanovi bezpečí doma místo v nemocnici," říká. "Děkuji, IQAir."

Pro více informací o pokroku v Indii v boji proti Hyper IgM, na jeho webových stránkách: www.idanmyhero.com.

Tato online publikace vám přináší The IQAir Group, která vyvíjí inovativní řešení kvality ovzduší pro vnitřní prostředí po celém světě. IQAir je výhradním vzdělávacím partnerem Americké plicní asociace pro průmyslovou výrobu čističek vzduchu

 



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít