Milionkrát se nadechneme každý měsíc, aniž bychom věděli, co dýcháme!

22.01.2019

82 - 85 % obyvatelstva evropských měst vystaveno koncentraci překračující doporučení Světové zdravotnické organizace. Vystavení ultra-jemným částicím (PM 2,5) v roce 2014 způsobilo předčasné úmrtí zhruba 428 tisíců osob ve 41 evropských zemích.

Monitor znečištění vzduchu AirVisual Pro kombinuje vysokou přesnost laserového měřiče kvality ovzduší se snadno pochopitelným displejem a mobilní aplikací. Aplikace AirVisual App má již více než půl milionu uživatelů a je nejoblíbenější aplikací pro kvalitu ovzduší na světě. Je bezplatná pro smartphone.

AirVisual Pro-měřič znečištění ovzduší

AirVisual Pro je nejpřesnější monitor kvality vzduchu tohoto nízko-nákladového typu, který umožňuje měřit znečištění částic (PM2,5), CO2, vlhkost a teplotu v reálném čase.

AirVisual Pro měří znečištění ovzduší uvnitř i venku a přidává doporučení založená na umělé inteligenci. Můžete porovnat vlastní měření uvnitř, nebo venku s externími měřeními získanými z nejbližší monitorovací stanice. Zjištěním hladiny CO2, následným větráním zlepšíte spánek a produktivitu.

Outdoorové aktivity si naplánujte v době čistého vzduchu. Identifikujte a bojujte proti opakujícím se špičkám znečištění kvality ovzduší. Historické grafy na obrazovce a v aplikaci. Hodinový, denní a měsíční pohled.

AirVisual Pro - monitor znečištění ovzduší

Zdroj: www.cisticka-vzduchu-iqair.cz
Autor: IQAir

Dokumenty ke stažení



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít