Alergikům, kteří vlastní domácí zvířata pomáhají čističky vzduchu

06.10.2016

Alergici mohou koexistovat s domácími mazlíčky. Chce to jen trochu plánování, a doma vysoce kvalitní čističku vzduchu, jako je například IQAir HealthPro 250.

Některé výzkumy naznačují, že vlastnictví psa může ve skutečnosti alergie snížit.

Většina pet alergií vznikají kvůli pet lupům, které je přítomny u všech zvířat, která mají srst (nebo peří). Podle Asthma and Allergy Foundation of America, celých 30 procent všech lidí s alergiemi mají také alergické reakce na psy a kočky.

Alergie nezpůsobuje srst zvířete, ale jsou to proteiny, které jsou v odumřelé kůži. Mrtvá kůže se nazývá "lupy." Lupy obsahují proteiny, které jsou považovány za "alergeny".

Řada výrobků mohou pomoci neutralizovat pet alergeny a snížit nebo odstranit pet lupy ve vzduchu. Například AllergyBuyersClub.com má celou řadu pet šamponůy a řešení, které pomáhají neutralizovat alergeny a odstranit lupy. Nabízejí také výživové doplňky pro vašeho domácího mazlíčka.

alergie a domácí mazlíčci

Čističky vzduchu odstraní alergeny a pet lupy, které jsou v ovzduší (IQAir HealthPro 250 je hodnocena jako "Best of Category" od AllergyBuyersClub.com). HEPA vysavač pomůže také kontroly pet alergeny a lupy.

Některá zvířata mají méně pet alergenů než ostatní. Doporučená psí plemena, podle australské Broadcasting Corp., patří: pudli a knírači, Bichon Frisé, čínský chocholatý pes psi a další. Miniaturní pudl je považován za skvělou volbu, protože má spíše než srst vlnu.

Doporučená kočičí plemena patří úplně bezsrsté kočky Sphynx a kočky s krátkou srstí.

Studie ukazují, že vlastnictví psa může pomoci lidem vyhnout se alergiím.

Studie publikovaná loni v časopise Journal of Pediatrics uvádí, že dětem s ekzémem žijící v kojeneckém věku se psem toto soužití prospívá. Soužití s kočkou má negativní vliv na děti s alergiemi na kočky.

Studie byla provedena na University of Cincinnati.

Zdroj: www.iqair.com; tuto online publikaci vám přináší The IQAir Group, která vyvíjí inovativní řešení kvality ovzduší pro vnitřní prostředí po celém světě; IQAir je výhradním vzdělávacím partnerem Americké plicní asociace pro průmyslovou výrobu čističek vzduchu



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít