MCS - syndrom mnohočetné citlivosti na chemické látky vyžaduje správnou čističku vzduchu

23.03.2018

Čističky vzduchu můžete použít na různé účely, záleží na tom, které škodlivé částice ze vzduchu je potřeba odstranit. Ale pro mnoho lidí, kteří trpí onemocněním známým jako "Mnohočetná citlivost na chemické látky" neboli „MCS“, jsou pevné částice jen součástí problému ve vzduchu.

Dokonce i vůně parfému nebo nádech citronu v mycím prostředku mýdla mohou spustit kýchání, škrábání a přemýšlení, co se děje. Milióny lidí se při reakci na kosmetiku setkávají s kontaktní dermatitidou. Národní instituty zdraví v USA zveřejnily studii, která se týká vlasových barviv, gelů / mýdel a zvlhčovačů, která tyto určuje jako největší problém pro osoby trpící MCS spolu s parfémy. Tyto produkty uvolňují chemikálie do vzduchu, a to je místo, kde může kvalitní čistička vzduchu pomoci. Typický parfém může obsahovat až 300 složek.

MCS - IQAir čistička vzduchu GC MultiGas

Vůně ve vzduchu mohou mít také vliv na alergie zvířat. Vysoce výkonné čističky vzduchu, které chrání lidi, chrání také domácí zvířata. Rostoucí používání vůní v produktech pro zvířata může být jedním z důvodů, proč se počet alergií dýchacích cest u koček zvyšuje. Veterináři radí proti silně vonícím šamponům nebo sprejům pro domácí zvířata. Pamatujte, že naši domácí mazlíčci těžko sdělují své příznaky nebo emoce.

Ti, kteří trpí mnohočetnou citlivostí na chemické látky si stěžují na pálení, štípání očí, dušnost, bolesti hlavy, výtok z nosu, kožní vyrážkou a na další potíže.  Mimořádně nízké hladiny běžných dráždivých látek, které zůstávají bez povšimnutí ostatními, mohou způsobit vážné příznaky u pacientů trpících MCS. Ti s MCS potřebují najít úlevu alespoň doma se správnou čističkou vzduchu. Nejlepší celková strategie je zbavit se všech znečišťujících látek alespoň doma. V práci pak je potřeba zamezit kouření, používání parfémů a požádat o pracovní místo nebo v kancelář v bezpečné vzdálenosti od kopírek, faxů a tiskáren. Nutné je čištění koberců a oblečení. Pacient s MCS se zlepší po odstranění spouštěčů alespoň tam, kde je to možné.

Doporučená IQAir® mobilní čistička vzduchu je GC MultiGas™- zadrží totiž široké spektrum plynů, chemikálií a pachů, jako je aceton, uhlovodíky, formaldehyd, těkavé organické látky (VOC), organické kyseliny, sirovodík, oxid dusíku, oxid siřičitý, ozon, atd.

Zdroj: www.cisticka-vzduchu-iqair.cz
Autor: Geton s.r.o.


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít