Astma pod kontrolou

21.03.2018

Čistička vzduchu IQAir HealthPro 250 obdržela nejvíce ocenění a špičkových recenzí, a byla zvolena jako číslo jedna pro astmatiky a alergiky.

Astma je chronický alergický zánět průduškové sliznice. Nejde o zánět infekční, jako třeba u bronchitidy při chřipce, ale o nadměrnou obrannou reakci průdušek na některé podněty ze zevního prostředí. Tato nadměrná reakce způsobuje otok průduškové sliznice, zvýšenou produkci hlenu a také stah průduškové stěny, který omezuje možnost dýchat.

1. Pečlivě dodržujte pokyny lékaře. Uvědomte lékaře o dietních změnách, nebo o domácí léčbě ještě dříve, než s ní začnete.

Čistička vzduchu IQAir je jednička pro alergiky a astmatiky2. Sledujte kvalitu vnitřního ovzduší. Vnitřní znečišťující látky z vaření, kouření a čisticích chemikálií mohou vyvolat příznaky astma.
3. Vyhněte se spouštěčům.  Astma je často vyvoláno vaším životním stylem, stejně jako vystavením chemikáliím a alergenům. Omezte nebo odstraňte tyto spouštěče z prostředí, abyste zabránili příznakům astma.
4. Cvičte v interiérech, pokud je kvalita venkovního vzduchu špatná, nebo když je venku příliš sucho.
5. Proveďte kroky k prevenci a odstranění plísní, pokud spouští vaše astma.
6. Omezte expozici zvířat, které produkují pachy, včetně psů, koček a ptáků. Nemůžete-li být pryč od svého mazlíčka, ujistěte se, že nemají přístup do míst, kde jíte, spíte nebo trávíte více času.
7. Použijte vysoce výkonnou čističku vzduchu ke snížení alergenů ve vzduchu. Řada HealthPro Plus® od IQAir je čističkou vzduchu č. 1 pro alergie a astma, ze vzduchu odfiltruje 99,5% částic až do 0,003 mikronů. Patří sem spouštěče astmatu, jako je prach, pach zvířat a spory plísní.
8. Udržujte svůj domov v optimální vlhkosti. Relativní vlhkost vašeho domova by měla činit přibližně 40%. Použijte zvlhčovač, pokud je příliš nízký, protože vaše dýchací cesty mohou vyschnout a zvýšit riziko příznaků astmatu. Vyzkoušejte odvlhčovač, pokud je vlhkost příliš vysoká, protože roztoče prachu a spóry plísní mohou množit a vyvolat příznaky.
9. Nepoužívejte žádné domácí prostředky na léčbu astma, ledaže by Vám lékař řekl, že je v pořádku. Když vložíte do těla nové látky, nemusíte přesně vědět, co dělají ve vašem těle, dokud nebude příliš pozdě.
Většina domácích léků na astma pravděpodobně neuškodí, ale nespoléhejte se na ně. Projděte se svým lékařem akční plán astmatu, abyste vždy přesně věděli, co dělat, když se zhorší kvalita vzduchu nebo se vyskytnou alergeny vyvolávat vaše příznaky.

Zdroj: www.cisticka-vzduchu-iqair.cz
Autor: IQAir Group


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít