Atem Car - čistička vzduchu do automobilu.

02.06.2021

Myslíte si, že uvnitř automobilu je znečištěný vzduch? Máte pravdu. Výzkumy ukazují, že vzduch uvnitř automobilů může být znečištěn až 15krát více, než vzduch na okolní silnici.

Atem Car čistička vzduchu umožňuje majitelům automobilů těžit ze stejné úrovně čištění vzduchu, jaké si mohou užít s IQAir pokojovými čističkami vzduchu ve svých domovech a kancelářích.

Co najdeme za nebezpečné pevné částice v automobilu?

Viry, bakterie, pyl, výfukové částice, saze z dieselových motorů, brzdový prach a mikroplasty z oděru pneumatik.

Kromě nejmenších pevných částic jsou v automobilu přítomny i plynné chemikálie, jak např.: těkavé organické sloučeniny, oxid siřičitý, oxid dusičitý, formaldehyd, benzen, toluen a ozón.

Výpary spolu s ultra-jemnými částicemi vytvářejí nebezpečný mix pro člověka.

Filtrační technologie HyperHEPA od společnosti IQAir je prokázána přísným nezávislým testováním, které účinně odstraňuje ultra-jemné částice až do velikosti 0,003 mikronu, dokonce včetně znečišťujících částic menších než viry. Tyto nejmenší částice jsou také nejnebezpečnější pro zdraví, protože jsou tak malé, že se mohou pohybovat skrz plicní tkáň do krevního řečiště a poté se ukládat v jakémkoli orgánu, včetně mozku. Navíc, pouhým počtem tvoří přibližně 90% všech vzduchem šířených částic.

Plynná fáze filtru je vložena mezi dvě vrstvy filtru částic filtru HyperHEPA Plus a je to granulované aktivní uhlí.

IQAir Atem je neuvěřitelně výkonná a přitom tichá a kompaktní čistička vzduchu do automobilu, která je schopna filtrovat celý objem vzduchu v kabině vozu každé 3 minuty. Recirkulace vzduchu v kabině může tedy proběhnout až 20x za hodinu.

Alternativně lze Atem Car ovládat pomocí aplikace Atem pro chytré telefony.

Intuitivní rozhraní umožňuje jemné doladění rychlosti ventilátoru, světla a zvuku. Integrovaný senzor přiblížení Bluetooth lze nastavit tak, aby automaticky vypínal Atem, když opustíte vozidlo, a znovu jej zapnul, když se vrátíte k automobilu. Kromě toho poskytuje aplikace Atem informace o teplotě, vlhkosti a životnosti filtru v reálném čase a upozorňuje uživatele, kdy je čas na výměnu filtru, na základě skutečného používání.

VIDEO ATEM CAR

 

Zdroj: IQAir International
Autor: Geton s.r.o.

Atem Car - polutanty v autě
Aten Car čistička vzduchu do auta


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít