Cadillac mezi čističkami vzduchu-ocenění a testování čističek vzduchu IQAir

05.04.2013

Ocenění Consumer Digest Ocenění „Best Buy“ Award 2011 (Nejlepší koupě) časopisu Consumers Digest (HealthPro 250). Systém IQAir HealthPro 250 znovu získal titul „Best Buy“ (Nejlepší koupě) v kategorii špičkových domácích čističek vzduchu.

Ocenění „Best Air Purifier Overall“ Award 2011 webu Consumer Search (HealthPro 250). Čistička vzduchu HealthPro 250 získala titul „Best Air Purifier Overall“ (Nejlepší čistička vzduchu celkově) udělený webem Consumer Search, který ocenění založil na schopnosti systému zajistit vysoce výkonnou filtraci vzduchu pro velké místnosti, vynikající vůni vzduchu a odstranění chemických látek a účinné odstranění alergenů. Systém IQAir byl také hodnocen jako nejlepší volba, protože, na rozdíl od mnoha jiných čističek vzduchu, neprodukuje ozón.

Ocenění Parent TestedOcenění Parent Tested, Parent Approved (PTPA = Testováno a schváleno rodiči) „Vítěz pro rok 2010“ (HealthPro 250). Výrobek IQAir byl oceněn jako „světově nejvyspělejší čističkou vzduchu pro interiéry“ sdružením PTPA, které koordinuje síť více než 20.000 rodičovských dobrovolníků. PTPA testuje a hodnotí nové výrobky od více než 500 společností. Nezaujatí zkoušející z řad sdružení PTPA hodnotí produkty založené na inovaci, kvalitě a užitné hodnotě.

Ocenění Consumer Digest Ocenění „Best Buy“ Award 2007 časopisu Consumers Digest (HealthPro 250). Čistička vzduchu interiérů HealthPro 250 získala prestižní ocenění „Best Buy“ časopisu Consumers Digest – byla jmenována nejlepším výrobkem v prémiové kategorii. Tento časopis nazval čističku vzduchu HealthPro 250 „Cadillacem mezi čističkami vzduchu“ a udělil ji svá nejvyšší doporučení pro „rodiny svýraznými alergickými potížemi.“

Ocenění Editors ChoiceOcenění „Editor’s Choice“ Award 2004 časopisu Reviewboard (HealthPro 250 a GC MultiGas). „Takže pokud hledáte nejlepší čističky vzduchu pro svou domácnost, pak lidé z IQAir budou mít to, co hledáte.“ „Obě tyto jednotky jsou špičkové třídy, do vašeho obývacího prostoru filtrují a vhánějí více vzduchu než jakákoli jiná čistička vzduchu, jakou jsme kdy testovali za osm let, co tady v časopisu Reviewboard podnikáme.“

Vítěz testu Stiftung Warentest v Testu 9/98 (HealthPro 250). V nezávislém testu prováděném německou nadací pro spotřebitelské testy se výrobek HealthPro 250 společnosti IQAir® stal jediným zařízením z deseti mezinárodních čističek vzduchu, které získalo nejlepší známku „velmi dobrá“ za jeho účinnost odstraňování částic z ovzduší.„Model IQAir HealthPro 250 byl hodnocen „velmi dobrý“ v odstraňování částic …

Nutno zdůraznit, že za 15 minut již bylo odstraněno kolem 85% všech znečisťujících částic, a to dokonce o velikosti 0,5 až 1,5 mikrometrů. Naše rada: Nejlepšího účinku odstraňování vzduchem nesených částic bylo dosaženo pomocí systému IQAir HealthPro 250…“

Časopis Newsweek píše o IQAir: „Testovali jsme HealthPro 250 v suterénu, kde sedal prach až 20 let, a po dvou dnech byl pryč i zatuchlý pach.“ Časopis pochválil IQAir® jako systém „navržený pro větší plochy, například pro celé jedno patro domu."

Časopis Cigar Aficionad o IQAir píše: „Testovali jsme GC Multigas mimo laboratoř, avšak v nadprůměrně zakouřeném prostředí v kancelářích Cigar Aficionado, a zjistili jsme, že v náročných podmínkách fungoval opravdu obdivuhodně. Jednotka rychle odstranila kouř z malé kanceláře a brzy poté byly jakékoliv stopy po doutníku nepozorovatelné.

Časopis Wired píše o IQAir: „Tento švýcarský model váš dům přemění v čisté prostředí. The HealthPro 250 vyprodukoval vzduch, který neobsahoval žádné částice větší než 0,3 mikrometrů. To je dost dobré k použití v nemocnicích v Hong Kongu při propuknutí SARS.

Televizní program Extreme MakeoverTelevizní program Extreme Makeover 2004 – 2011: Po dobu 5 let byl IQAir v televizní show kanálu ABC nazvané „Extreme Makeover: Home Edition“ (Extrémní rekonstrukce) vybírán jako výrobek schopný „vytvářet ty nejčistší domy Ameriky“. Spolupráce začala v roce 2004, kdy byla společnost IQAir požádána o instalaci „extrémního“ systému čištění vzduchu v domě malé holčičky s oslabeným imunitním systémem v důsledku transplantace srdce. Od té doby byla společnost IQAir přizvána do 11 hlavních epizod vždy, když rozhodující roli hrálo nejčistší a nejzdravější ovzduší ve vnitřních prostorách.

Partnerství s Americkou plicní asociací (American Lung Association) 2004 – 2011: Již 8 let je společnost IQAir výhradním vzdělávacím partnerem Americké plicní asociace (American Lung Association) v oblasti průmyslových čističek vzduchu. V tomto partnerství se snoubí 100leté odhodlání Asociace propagovat plicní zdraví s téměř 50letým odhodláním společnosti IQAir k dokonalosti čištění vzduchu a zvýšení povědomí o otázkách kvality ovzduší v interiérech.

Zdroj: INCEN AG Švýcarsko, více na www.iqair.com



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít