Čističky vzduchu mohou pomoci v boji proti chřipce.

26.09.2017

Když přijde ochlazení, mnozí z nás se nevyhnou nebezpečnému sezónnímu onemocnění, běžně známému jako chřipka.

Dobrá strategie v boji proti chřipce začíná vakcinací téměř pro každého, v kombinaci s preventivními opatřeními, aby se minimalizoval zbytečný kontakt s virem. Tady také může pomoci kvalitní domácí čistička vzduchu.

Oceněné a certifikované systémy pro filtraci vzduchu HealthPro 250 HyperHEPA® od společnosti IQAir a systémy Perfect 16 ™ v celém domě jsou bezkonkurenční při odstraňování nejmenších vzdušných nečistot ze vzduchu ve vašem domě. Vědci tvrdí, že průměrná velikost viru chřipky je 80-120 nanometrů nebo 0,08 až 0,12 mikronů. Jeden lidský vlas je v průměru asi 1000 krát větší.

Filtrační systém HyperHEPA společnosti IQAir je testován a certifikován tak, aby dokázal filtrovat více než 99,5% všech částic až do velikosti 3 nanometry. Filtr IQAir HyperHEPA v mobilní čističce vzduchu HealthPro byl certifikován jako H12 / H13, splňující standardy čistých provozů a mikrobiologických laboratoří. Systém Perfect 16 je dokonalejší a dokáže filtrovat veškerý vzduch ve vašem domě. IQAir čistička vzduchu umí odstranit vzdušné viry.

Testy prováděné předními univerzitami prokázaly, že systémy filtrace vzduchu mohou být účinné při odstraňování viru chřipky ze vzduchu.

Je však důležité mít na paměti, že ani nejúčinnější čistička vzduchu nemůže zcela ochránit rodinu před virem. Chřipka se může stále šířit tím, že přicházíme do kontaktu, nebo blízkého kontaktu s někým, kdo již trpí chřipkou.

Zde je několik rad, které pomáhají zastavit šíření chřipky:

 

  • Zakryjte si nos a ústa, když kašlete nebo kýcháte. Papírový kapesník po použití vyhoďte do koše.
  • Myjte si ruce často mýdlem a vodou. Není-li mýdlo a voda k dispozici, použijte dezinfekční prostředky.
  • Nedotýkejte se očí, nosu a úst. Vir se šíří i tímto způsobem.
  • Snažte se vyhnout se blízkému kontaktu s nemocnými.
  • Pokud trpíte onemocněním podobným chřipce, zůstaňte doma nejméně 24 hodin poté, co zmizí horečka (bez léčby horečky), s výjimkou lékařské péče nebo jiných, nevyhnutelných potřeb.
  • Omezte také kontakt s ostatními co nejvíce, aby nedošlo k jejich nakažení.


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít