I v autě můžete dýchat čistý vzduch!

19.03.2019

Čistička vzduchu Atem Car od společnosti IQAir ® je mimořádně výkonná, přesto tichá a kompaktní čistička vzduchu do auta, která je navržena tak, aby poskytovala čistý vzduch tam, kde je to nejdůležitější – do dýchací zóny řidiče a spolujezdce. Pro účinnou filtraci škodlivých částic a adsorpci nespočet chemických látek je čistička vzduchu Atem Car vybavena filtrem IQAir HyperHEPA Plus. Filtr zajišťuje účinnou filtraci polutantů v kabině auta kombinací různých typů médií, včetně filtru částic HyperHEPA, který filtruje všechny typy částic ve vzduchu (včetně PM2,5, alergenů, silničních prachů, částic nafty a dokonce i bakterií a virů) a plynový filtr, který adsorbuje širokou škálu pachů a chemikálií.

Čistička vzduchu do auta IQAir Atem CarČistička vzduchu Atem Car je dodávána s příslušenstvím Atem Car Accessory Kit. Sada obsahuje speciální adaptér pro montáž do auta a napájecí adaptér 12-24V, který se zapojuje do jakékoli standardní automobilové zásuvky. Držák se zkouškou nárazu může být namontován na zadní straně opěrky hlavy sedadla, což umožňuje bezpečně zacvaknout čističku vzduchu Atem na místo.
Atem Car byl navržen ve Švýcarsku a je vyroben výhradně v německém výrobním závodě společnosti IQAir.

IQAir Atem Car je dokonalá čistička vzduchu do auta. Atem Car je namontován ve výšce hlavy a vytváří unikátní proudění vzduchu v horní části kabiny automobilu, čímž zajišťuje čistý vzduch tam, kde je to nejdůležitější – v dýchací zóně řidiče a cestujících. Filtr HyperHEPA Plus od společnosti Atem účinně odstraňuje všechny typy částic ve vzduchu a širokou škálu pachů a chemikálií pro zdravější, úspornější a pohodlnější cestu, ať už jedete kamkoli.
Vynikající design splňuje vysoký výkon
Vynikající design, vyspělé technické vlastnosti a vysoký výkon modelu Atem Car jsou výsledkem spojení špičkového švýcarského inženýrství s důrazem na detail s vysoce kvalitními komponenty a prvotřídním německým zpracováním.
Zde je přehled některých vynikajících funkcí, které nabízí čistička vzduchu Atem Car:
Filtr HyperHEPA Plus
Atem Car je vybaven vysoce účinným HyperHEPA Plus filtrem s ID-čipem. Filtr ve tvaru písmene C byl speciálně navržen tak, aby odstranil znečišťující látky, jako jsou PM2,5, velmi jemné částice, alergeny, naftové saze a pyl s minimální účinností 99% při 0,3 µm. Speciální plynová filtrační média také adsorbují širokou škálu pachů a chemikálií.
ID filtru filtru
Integrovaný identifikační čip filtru umožňuje čističce vzduchu Atem Car sledovat životnost filtru. Systém sleduje aktuální využití (provozní doba a rychlost ventilátoru) pro výpočet zbývající životnosti a maximalizování životnosti filtru. Jakmile vypočtená životnost filtru dosáhne posledních 5%, uživatel je upozorněn prostřednictvím aplikace a vizuálním a zvukovým signálem vydávaným čističkou vzduchu Atem Car. Po vložení nového HyperHEPA filtru Atem Car automaticky resetuje monitor životnosti filtru.

Čistička vzduchu do auta IQAir Atem Car
Napájecí kabel 12-24V
Atem Car je dodáván s napájecím adaptérem do auta, který se zapojuje do jakékoli zásuvky 12-24V automobilu, dodávky nebo kamionu (tj. zásuvky zapalovače cigaret). Síťová zástrčka je také vybavena zásuvkou USB, která umožňuje uživateli nabíjet současně mobilní zařízení.
Automatický provoz
Po připojení a zapnutí se Atem Car automaticky zapíná a vypíná při startování vozidla.
Úprava průtoku vzduchu
Atem Car nabízí 3 nastavení rychlosti ventilátoru, z nichž každé lze také individuálně nastavit a vybrat aplikací Atem pomocí technologie Bluetooth®. Rychlost ventilátoru lze také zvolit přímo na přístroji jemným poklepáním na logo Atem na předním krytu, kde se nachází neviditelný dotykový bod.
Indikátor průtoku vzduchu
Elegantní modrý světelný LED pruh pod mřížkou výstupu vzduchu poskytuje zpětnou vazbu zvoleného nastavení průtoku vzduchu. Pohotovostní režim je indikován teplým červeným světlem. Kromě vizuální zpětné vazby je každé nastavení rychlosti ventilátoru doprovázeno jemným cvaknutím nebo zvonkohrou. Jas aplikace LED a úroveň zvuku lze volně přizpůsobit pomocí aplikace Atem.
Aplikace Atem
Aploikace Atem zdarma (Apple iOS, Google Play a Android) také poskytuje přístup k několika pokročilým funkcím, včetně:
- chytrý monitor životnosti filtru
- přizpůsobení rychlosti ventilátoru
- LED světla a zvuk na míru
- funkce dětského zámku
Držák do auta s cash testem
Atem Car byl speciálně navržen tak, aby se dal připevnit k opěrce hlavy předního sedadla a hodí se do 99% automobilů. Alternativně může být bezpečně připevněn k bezpečnostnímu pásu volného sedadla. Jakmile je držák namontován, čistička vzduchu Atem Car může být bezpečně zacvaknuta na místo. Odstranění je stejně snadné a rychlé  uvolňovacími tlačítky na obou stranách držáku. Atem Car byl důkladně otestován bezpečnostním týmem IQAir v závodě ADAC crash test v německém automobilovém klubu.
Design
Elegantní a výrazný kulatý tvar modelu Atem Car a klasický černý kryt se stříbrnými lištami dokonale zapadá do každého automobilového interiéru.
Vyrobeno v Německu
Atem Car se vyrábí výhradně v našem nejmodernějším výrobním závodě v Německu a vztahuje se na něj záruka 2 roky.

VIDEO:

Zdroj: www.cisticka-vzduchu-iqair.cz
Autor: IQAir


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít