Čistička vzduchu jako dárek

23.01.2020

Čistička vzduchu jako dárek

Kvalita vzduchu, který dýcháte, souvisí s vaším imunitním systémem, náladou, kognitivními funkcemi a dokonce i s délkou Vašeho života. Nadechnete se 25000 krát denně, není na místě zamyslet se nad kvalitou vzduchu, který dýcháte?

Čističky vzduchu jsou jedním z nejlepších dárků, které lze poskytnout nejen přátelům a rodinným příslušníkům trpícím alergiemi, astmatem nebo jakýmkoli jiným onemocněním souvisejícím s dýcháním, ale také těm, kteří jsou i jen vzdáleně znepokojeni kvalitou ovzduší doma, ve vozidle nebo na pracovišti.

A protože Světová zdravotnická organizace (WHO) potvrdila, že 92% světové populace žije v místech, kde úrovně kvality ovzduší překračují limity WHO, by prakticky každý měl zvážit použití čističky vzduchu k ochraně před znečištěným vzduchem v interiérech.

IQAir systémy filtrace vzduchu nabízejí nejvyšší kvality výkonu, designu, spolehlivosti a kvality Swiss Made.

Tady je to, co dělá IQAir čističky vzduchu špičkovým řešením v oblasti čištění vzduchu:

Filtrační technologie HyperHEPA je testována a certifikována nezávislou laboratoří třetích stran pro efektivní filtrování škodlivých částic ultra-jemného znečištění až do velikosti 0,003 mikronů. Pro představu je to 100krát menší velikost částic, než je tomu u standardní technologie filtrace vzduchu a 10krát menší než velikost viru.

Každá čistička vzduchu je v továrně individuálně testována a certifikována ohledně filtrace minimálně 99,5% všech částic o velikosti 0,003 mikronů nebo větších. Na rozdíl od jiných čističek vzduchu jsou systémy IQAir navrženy tak, aby zajistily, že veškerý vzduch prochází zcela filtry a ne kolem něj jako jiné netěsné designy. Pokud tyto výkonové standardy nesplňuje nebo překračuje, neopustí naši továrnu.

K řešení filtrace vzduchu používá IQAir pouze bezpečnou, osvědčenou technologii mechanické filtrace, aniž by vytvářely nebezpečné ionty, ozon nebo UV, jako u jiných i populárních čističek vzduchu.

Kvalita Swiss Made je více než jen marketingová značka - je to v samém jádru všeho, co IQAir dělá. Díky použití nejkvalitnějších komponentů, specializovaného týmu vysoce kvalifikovaných techniků a špičkových výrobních procesů zdokonalovaných více než 50 let, IQAir vyrábí nejlepší čističky vzduchu na světě.

Na závěr: IQAir vzduchu filtrační systémy jsou certifikovány a je prokázáno, že filtr vydrží déle a pracovat efektivněji než jiné čističky vzduchu na trhu.

Takže kterou IQAir čističku vzduchu byste měli darovat někomu speciálnímu ve vašem okolí?

To záleží na konkrétních potřebách šťastného příjemce:

Mobilní čištění vzduchu

Pokud váš příjemce potřebuje přenosné čištění vzduchu směřující pouze do jeho dýchací zóny, osobní čistička vzduchu Atem® Desk je perfektní volbou. Spojuje stejnou výkonnou filtrační technologii HyperHEPA, která je součástí jiných systémů IQAir, do elegantního kompaktního designu, a který dodá čistý a zdravý vzduch i v rámci cestování.

Toužíte po čistém vzduchu v autě? Čistička vzduchu Atem® Car vám umožní vytvořit si zónu čistého vzduchu přímo v pohodlí vašeho auta. Díky filtrační technologii HyperHEPA® Plus v moderním designu odstraní Atem Car 99% částic znečišťujících částice a adsorbuje molekuly zápachu a plynu, takže kdekoli vás cesta zavede, budete dýchat čistý vzduchu.

Čištění vzduchu doma

Pokud Váš příjemce potřebuje výkonné čištění domu nebo bytu, nejprodávanější a nejlépe hodnocená HealthPro® NE série je nejlepším řešením. 90% všech vzdušných částic jsou ultra-jemné částice; částice, které jsou menší než 0,1 mikronu. Tyto jsou zvláště nebezpečné, protože jsou dostatečně malé, aby pronikly plicní tkání až do vašeho krevního řečiště. Jsou spojovány se srdečními záchvaty, mozkovými příhodami, astmatem a dokonce s rakovinou. Bohužel, většina čističek vzduchu neumí odfiltrovat částice menší, než 0,3 mikronů. Standardní čistička vzduchu tedy neodstraní většinu ultra-jemných částic z ovzduší. Řada HealthPro NE nejen účinně odfiltruje minimálně 99,5% všech částic 0,003 mikronů a větších, ale díky inovativnímu filtru V5-Cell také zachycuje plyny, pachy a chemikálie.

Pokud je u příjemce problémem MCS – Syndrom mnohočetné chemické citlivosti na chemické látky, nebo pravidelné vystavení tabákovému kouři, formaldehyd, zápach, pak je GC ™ MultiGas výborná volba. Stále má účinnou technologii filtrace částic HyperHEPA jako ostatní systémy, ale je spojena s bezkonkurenční ochranou před plyny, pachy a chemikáliemi.

 

Zdroj: www.cisticka-vzduchu-iqair.cz
Autor: IQAir International

Atem Car main
Atem osobní čistička vzduchu open space


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít