Efektivně proti plísni

03.04.2012

Polymerový přípravek proti plísním DEZISAN nabízí vysoce účinné a přitom naprosto bezpečné řešení likvidace plísněDEZISAN je díky svým protiplísňovým účinkům schopen v plné míře předcházet tvorbě plísní a eliminovat jejich ložiska, aplikace je možná na jakékoliv materiály – tkaniny, barevné nátěry apod. – nebělí je, ani  nijak nepoškozuje.

Současně nedráždí pokožku, při aplikaci nejsou nutné speciální ochranné pomůcky, místnosti nezamořuje nepříjemným zápachem.

Na rozdíl od jiných dezinfekčních prostředků DEZISAN usmrtí spóry plísní i ve stěnách a v omítkách a tak nedochází k jejich opětovné tvorbě. Ošetřená místa jsou dlouhodobě chráněna polymerovou vrstvou proti plísni.

Plísně na stěnách:

Zasažená místa ošetříme postřikem dezinfekčního přípravku DEZISAN Spray – necháme působit (nejlépe do druhého dne). 2. den postřik opakujeme a ještě za mokra plíseň mechanicky odstraníme (mokrým hadrem) a opět necháme zaschnout. Do jakékoliv vodou ředitelné barvy přidáme koncentrovaný prostředek DEZISAN (100-150ml na 1kg barvy) a postižené místo přetřeme. Po zaschnutí se na zdi vytvoří ochranná polymerová vrstva, která zabezpečí dlouhodobou ochranu a pokud se odstraní příčiny vlhkosti, již se plíseň na tomto místě neobjeví. Pokud příčinu vlhkosti nelze odstranit, bude tato plocha zabezpečena po dobu nejméně 6ti měsíců.

Plísně kolem oken:

Postřikem DEZISAN Spray 0,5l zlikvidujeme ložiska plísně v okolí oken, která můžeme po cca. 30 min. mechanicky odstranit (otřít hadrem). Následně opět ošetříme postřikem a necháme působit do zaschnutí. Tím se na povrchu vytvoří ochranná polymerová vrstva, která zabezpečí místa proti dalšímu výskytu na dlouhou dobu.


Plísně v koupelnách:

Zelené, hnědé až černé tečky v okolí van, toalet, umyvadel, sprchových koutů, ve spárách obkladů a dlažby ošetříme postřikem DEZISAN Spraye a necháme působit nejlépe do zaschnutí. Následně viditelné zbytky mechanicky odstraníme a omyjeme. Poté doporučujeme preventivně postřik opakovat nejméně 1x za 14 dní

DEZISAN jako příměs do omítek a barev:

Pokud je zasažení plísní větší a je nutné mechanicky odstranit nejen malbu, ale i omítkuNásledně do omítkových směsí doporučujeme přimíchat koncentrovaný prostředek DEZISAN Profi (150 – 200 ml na 1kg omítkové směsi) a následně i do barvy DEZISAN (100-150ml na 1kg barvy)

DEZISAN jako příměs do spárovacích hmot:

Při stavbě je možné předejít tvorbě plísní přidáním koncentrátu DEZISAN Profi přímo do spárovací hmoty (150ml na 1kg spárovací hmoty)



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít