IQAir čistička vzduchu opět nejlepší v ocenění "Best Buy"

29.04.2015

LA MIRADA, Kalifornie, 15 ledna 2014 -. IQAir pobočka v Severní Americe (www.iqair.com), oznámila, že řada Healthpro Plus mobilních čističek vzduchu získala prestižní ocenění "Best Buy" od Consumers Digest v kategorii Premium. Healthpro Plus je uveden v publikaci vydaného v lednu / únoru 2014 v článku nazvaném "Dýchejte snadno: Vysoce výkonné čističky vzduchu." Ocenění je uděleno již počtvrté v řadě (2004, 2007, 2011, 2014), které velmi populární pokojová čistička vzduchu získala s označením Best Buy.

"Je to velká čest získat cenu Best Buy Consumer Digest čtyřikrát za sebou," řekl Frank Hammes, prezident IQAir. "Budeme tvrdě pracovat, a neúnavně nacházet způsoby, jak udělat Healthpro Plus ještě lepší a udržet náskok před konkurencí."IQAir čistička vzduchu

Consumer Digest uvedl, že Healthpro Plus zůstává jedinou čističkou vzduchu, ve které je kombinace záruky pěti let, šesti rychlostí ventilátoru a čtyřstupňové filtrace. Consumer Digest ohodnotil Healthpro Plus v její nové edici NE, která byla představena v roce 2012 a dokáže vygenerovat o až o 25% více čistého vzduchu, až o 38% delší životnost filtru a o 32% méně hluku, než u předchozích modelů Healthpro Plus.

"Best Buy" označení je založeno na výkonu, na snadné a úsporné údržbě, na kvalitě konstrukce a na velikosti oblasti, které čistička vzduchu čistí. Zaměstnanci Consumer Digest provádí praktické hodnocení a výzkum, aby objevili mimořádné hodnoty.

Označení Best Buy a další licencované materiály jsou registrované certifikační značky a ochranné známky Consumer Digest Communications, LLC, používaná na základě licence. Pro více informací naleznete ConsumersDigest.com.

IQAir North America, Inc. je členem švýcarské IQAir Group, která již více než 50 let vyvíjí, vyrábí a uvádí na trh inovativní produkty pro zlepšení kvality ovzduší pro domácnosti, kanceláře, školy, nemocnice a dalších důležitá prostředí. IQAir je také exkluzivním vzdělávacím partnerem Americké plicní asociace pro odvětví čističek vzduchu.

 



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít