Cenově dostupná IQAir osobní čistička vzduchu - perfektní do kanceláře, nebo na cesty.

11.09.2018

IQAir Atem  - revoluční malá osobní čistička vzduchu. Ve znečištěných vnitřních prostorách, kde nemáte kontrolu nad kvalitou okolního vzduchu. Jedinečný design a malé rozměry. Vhodný do openspace kanceláří. Perfektní na cesty.

IQAir Atem je zcela novou generací osobní čističky vzduchu ... dostatečně malý, aby se vešel na váš stůl a dostatečně výkonný, aby poskytoval čistý vzduch přímo do dýchací zóny. Atem je malá, elegantní osobní čistička vzduchu.

 

IQAir Atem je osobní čistička vzduchu, která umožňuje každému dýchat čistší, zdravější vzduch doma a mimo domov. Atem, který se používá v ložnici, v kanceláři, v hotelovém pokoji nebo při studiu, vám pomůže zlepšit vzduch, který dýcháte za pár vteřin.

Na rozdíl od čističů vzduchu v místnosti, které mohou trvat několik hodin k čištění vzduchu v místnosti, je IQAir Atem malý, energeticky účinný, tichý a schopný vylepšit vzduch, který dýcháte za pár vteřin. Zatímco čističky vzduchu v místnosti čistí vzduch v celé místnosti, Atem dodává jemný, koncentrovaný proud čistého vzduchu tam, kde je to nejdůležitější: do vaší dýchací zóny. Stejně jako virtuální maska Atem snižuje koncentraci látek znečišťujících ovzduší a alergenů v dýchací zóně.

Posílení individuality

Atem jedinečný design a kompaktní rozměry vám umožňují převzít kontrolu kvalitu vzduchu, který dýcháte, i ve znečištěných vnitřních prostorách, kde nemáte kontrolu nad kvalitou okolního vzduchu. Díky tomu je Atem ideálním společníkem na cestách, ať už se může stát život nebo práce. IQAir Atem - osobní čistička vzduchu

Technologie Swiss Air Clean Technology

Jako první na světě čistička vzduchu disponuje Atem PureJet difuzorem™, která tiše směruje jemný vánek čistého vzduchu do oblasti dýchacích cest. Při nejmenších otáčkách ventilátoru vytváří IQAir Atem beztlakovou, teplotně neutrální zónu čistého vzduchu. V horkých dnech poskytují vyšší otáčky ventilátoru jemný, chladící vánek čistého vzduchu.

Filtrační technologie HyperHEPA®

Filtrační technologie HyperHEPA společnosti IQAir je prokázána přísným nezávislým testováním, které účinně odstraňuje částice do velikosti 0,003 mikronů. To zahrnuje částice znečištění, které jsou menší než viry. Tyto nejmenší částice jsou také nejnebezpečnější pro zdraví, protože jsou tak malé, že se mohou pohybovat

Vaše plicní tkáně, do krevního oběhu a následně uložit do jakéhokoliv orgánu, včetně mozku. IQAir Atem dává nebývalou kontrolu nad 25 000 nádechy, které denně uděláme. Zatímco většina vzduchových filtrů tvrdí, že filtruje pouze částice do 0,3 mikronů, technologie IQAir odstraňuje až 99% všech částic, ať už jsou jakkoli malé. Pokud jde o ochranu proti nejmenším částicím, je IQAir osvědčenou volbou.

Výjimečný design

Vynikající výkon ATEM má elegantní design zahrnuje kruh jako funkční prvek. S elektronicky komutovaným oběžným kolem v jeho středu umožňuje konstrukce tvaru čističe vzduchu výjimečně velký přívod vzduchu a obrovskou plochu filtru pro čističku vzduchu o své velikosti. IQAir Atem je litý kovový stojan umožňuje uživateli otáčet celý čistič vzduchu s difuzorem PureJet pro nastavení výšky dýchací zóny.

Pokročilé ovládání dotykem a ovládání přes Smartphone

Atem je sofistikovaný, ale snadno použitelný a dá vám úplnou kontrolu. Jednoduchým dotykem na logo se zapne Atem a umožní vám nastavit tok čistého vzduchu.

Rozsah modrého světla pod difuzérem vám říká aktuální rychlost ventilátoru.

Systém Atem lze také ovládat pomocí aplikace smartphone IQAir Atem. Intuitivní aplikace umožňuje jemné ladění rychlosti ventilátoru, světla a zvuku. Bleskový senzor Bluetooth také automaticky vypne Atem, když opustíte pokoj a vrátíte se znovu, když se vrátíte k psacímu stolu. Kromě toho aplikace Atem poskytuje sofistikované sledování životnosti filtrů a upozorňuje uživatele, kdy je čas změnit filtr na základě skutečného využití. Stáhněte si IQAir Atem App pro vylepšenou použitelnost pro iOS a zařízení Android.

Logo společnosti Apple jsou ochranné známky společnosti Apple Inc. registrované v USA a dalších zemích. App Store je servisní značka společnosti Apple Inc. registrované v USA a dalších zemích.

Vynikající přenositelnost

IQAir Atem je snadno přenositelný. Demontovaný během několika vteřin, lze jej snadno odnést prakticky odkudkoliv, ať už jde o denní cestu nebo dlouhou cestu. Nikdy předtím nebyla filtrace vzduchu v této úrovni účinnosti dostupná v přenosném osobním čističi vzduchu.

Navrženo ve Švýcarsku

Pro vývoj společnosti Atem se společnost IQAir mohla spolehnout na více než 50 let zkušeností v oblasti návrhu produktů na čištění vzduchu. Odborníci dynamiky tekutin, ventilátor a filtrační technologie, IOT, elektroniky, strojírenství a design softwaru společně vytvořily ATEM u švýcarských ústředí IQAir je.

Vyrobeno v Německu

Atem je vyráběn v nejmodernější továrně společnosti IQAir v jižním Německu. Společnost Atem, která se nachází v jedné z nejkrásnějších oblastí Německa, zajišťuje, že Atem splňuje přísné normy kvality, výkonnosti a environmentální normy společnosti IQAir.

Zdroj: www.cisticka-vzduchu-iqair.cz
Autor: IQAir Group

IQAir čistička vzduchu na cesty
IQAir Atem osobní čistička vzduchu - řez
IQAir Atem bílá osobní čistička vzduchu
IQAir Atem osobní čistička vzduchu na cesty


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít