Blíží se jaro, pořiďte si výhodně klimatizaci už teď.

15.02.2018

Neváhejte s nákupem klimatizace, v létě se může stát, že už nestihnete namontovat pro vás ten správný typ klimatizace za výhodnou cenu.

Nejprodávanější u nás jsou nástěnné klimatizace a mobilní klimatizace.

Nástěnné klimatizace mají vysokou účinnost chlazení a některé z nich velmi dobrý design. Mají navíc v sobě celou řadu funkcí, jako jsou odvlhčování, samočištění, filtrace nebo ionizace vzduchu. Skládají se z vnitřní a vnější jednotky.

Mimo nástěnné klimatizace se také prodávají kazetové, podstropní a parapetní klimatizace, záleží na umístění vnitřní jednotky.

 

nástěnná klimatizaceMobilní klimatizace mají nižší pořizovací náklady. Nevyžadují montáž venkovní jednotky, jednoduše se zapojují a podle potřeby se dají lehce přemísťovat mezi místnostmi. Nevýhodou je jejich nízká účinnost, vyšší hlučnost, zvláště u levnějších typů, a nutnost vyřešit odvod horkého vzduchu.

Nástěnné, podstropní, kazetové a parapetní klimatizace nejenže chladí vzduch, ale i efektivně přitápí. Moderní klimatizace fungují také jako čističky vzduchuČistí vzduch od prachu, pylu, bakterií a dalších alergenů. Jedná se o přístroje určené pro celoroční použití. Navíc snižují vlhkost v bytě, a tak brání vzniku plísní a bakterií.

Kvalitní instalace a následný servis je podstatný ke správnému provozu klimatizace. Vyberte si firmu, která má vlastní tým techniků, dlouholeté zkušenosti,  reference a mohou se prokázat potřebnými oprávněními, například registrací u Ministerstva životního prostředí. Nepodceňujte servis a záruku.



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít