Nástěnné klimatizace jako alternativa centrální klimatizace.

15.06.2012

Nechcete investovat do centrální klimatizace v celém domě?

Nástěnné klimatizace jsou alternativou s nižšími náklady.

Nástěnná klimatizace je skvělá do každého bytu, domu, stejně tak do kanceláře a je ideální alternativou systémů centrální klimatizace. Je totiž jednodušší na instalaci, údržbu i provoz. Je určena pro chlazení a vytápění. Můžete si vybrat technologii on/ off, kde kompresor se zapíná a vypíná, nebo tzv. invertorovou technologii, díky které se reguluje okamžitý výkon kompresoru - výsledkem je výrazné snížení spotřeby elektrické energie a maximální účinnost provozu klimatizace.


Jak funguje?

Nástěnná  klimatizace pracuje jako každá jiná klimatizační jednotka. Zařízení nasává teplý vzduch zevnitř a pak se ochladí s chladivem. Přebytečné teplo je pak uvolňováno venkovní jednotkou klimatizace.


Výhody

Centrální klimatizace zachovávají stejnou teplotu v celém domě a jsou také velmi účinné na větší plochy. Nicméně jsou finančně náročnější.
Ačkoli nástěnné klimatizace jsou méně účinné než centrální systémy klimatizace, jsou jednodušší na instalaci a je levnější je udržovat a provozovat. Většina z nich také má funkci vysoušení, která je aktivována automaticky a zajišťuje stálé parametry klimatizovaného prostoru. Stejně tak funkce "noční režim" vám zajistí správnou teplotu během vašeho spánku. Časovač nastaví s předstihem požadovanou teplotu v místnosti kdykoli si to budete přát. Navíc je nástěnná klimatizace moderním doplňkem do vašeho interiéru.



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít