Nástěnná klimatizace jako běžná součást vybavení bytu, domu a kanceláře.

11.06.2012

Myslíte, že klimatizace je něco, co je nadstandard ? Omyl. V dnešní době se nástěnné klimatizace pořizují již jako běžné vybavení bytu, domu, nebo kanceláře, stejně jako například domácí elektrické spotřebiče.

Jejich cena se totiž pohybuje již od 9.000 Kč bez DPH. Jejich montáž se obejde bez většího stavebního zásahu, stejně tak montáž nástěnné klimatizace bez venkovní jednotky. Vyberte si však firmu, která má vlastní tým certifikovaných techniků a zajistí vám i servis. Vyhnete se tak zbytečným komplikacím.

Můžete si vybrat technologii on/ off, kde kompresor se zapíná a vypíná, nebo tzv. invertorovou technologii, díky které se reguluje okamžitý výkon kompresoru - výsledkem je výrazné snížení spotřeby elektrické energie a maximální účinnost provozu klimatizace.  Firmy vyrábějící klimatizace odvedly velký kus práce na jejich designu, a tak se nástěnné klimatizace stávají moderním doplňkem interiérů. A co je příjemné, můžete s nimi i levně vytápět, invertorovou technologií se jedná dokonce o velmi levné přitápění. Nástěnné klimatizace však nemohou být hlavním zdrojem vytápění - mohou pouze vykrýt období, kdy klasický zdroj tepla nestačí, nebo v měsících, kdy se netopí.


Není tedy potřeba se doma cítit nepohodlně ve velkých vedrech, investice do nástěnné klimatizace je srovnatelná s investicí do jiných, dnes už neodmyslitelných součástí vybavení bytu a domu.  Nástěnná klimatizace má jistě našlápnuto stát se jednou z nich.


nástěnná klimatizace v interiéru 2
nástěnná klimatizace v interiéru 1


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít