Ordinace a čekárny lékařů – chraňme lékaře, personál a pacienty před viry a bakteriemi pořízením výkonné čističky vzduchu

31.10.2016

Kvalita vzduchu v ordinaci lékaře čelí stejným problémům jako doma nebo v práci.  Znečištění venkovního vzduchu se dostává do interiéru a znečišťuje tak vnitřní ovzduší. Pokud se ordinace a čekárny lékařů nacházejí v okolí rušných silnic, nebo jiných zdrojů znečištění, bude kvalita vzduchu odrážet kvalitu špatného ovzduší venku.

To může způsobit potíže pro pacienty, zejména těch, kteří trpí dýchacími potížemi, jako jsou alergie nebo astma. Kromě toho, v lékařských ordinacích a čekárnách se mohou vyskytnout vyšší hladiny virů, bakterií a jiných nečistot ve vzduchu v důsledku mnoha pacientů, kteří čekají, až přijdou na řadu. Protože pacienti s oslabeným imunitním systémem jsou často přítomní v tomto prostředí, je třeba zvýšené opatrnosti vzhledem k ochraně jejich zdraví tím, že v čekárnách a samotných ordinacích vytvoříme a udržujeme vysokou úroveň kvality vnitřního ovzduší.

Kvalita ovzduší může ovlivnit také vaše zaměstnance

Kromě ochrany pacientů v ordinaci nesmíme zapomínat ani na lékaře a personál. Studie ukázaly, že zatímco průměrný pracovník chybí v průměru 6,7 pracovních dní ročně ze zdravotních důvodů, personál ve zdravotnictví chybí 11,8 dní za rok. Čistší, zdravější vzduch v ordinaci má tedy také významný ekonomický přínos.

ordinace lékařů a čekárny potřebují čističky vzduchu

IQAir čističky vzduchu mají prokázaný výkon filtrovat jemné částice

Jemné částice jsou menší než 0,1 mikronů. Asi 90% všech částic ve vzduchu jsou této velikosti. Primárním zdrojem ultra-jemných částic je spalování z motorových vozidel, rafinerie, průmyslové závody a dokonce i vaření. Viry jsou také ultra-jemné částice. Díky malé velikosti mohou být snadno vdechnuty, uloženy do plic a vstřebávány do krve. Jsou spojovány s infarkty, mrtvicí, astmaty a dokonce i s rakovinou.

Výrobci běžných čističek vzduchu většinou uvádí prokázanou filtraci částic větší než 0,3 mikronu. IQAir je jiný. HyperHEPA filtrace IQAir je prověřena a certifikována filtrovat až 99,5% všech částic až do velikosti 0,003 mikronů - nejmenších částic, které existují. Nezávislé testování v laboratořích a vládních agentur ověřují účinnost technologie IQAir vůči ultra-jemným částicím. Když přijde na ochranu proti ultra-jemným částicím, IQAir je osvědčená volba.

 



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít