Pasivní kouření a čističky vzduchu

06.12.2016

IQAir čističky vzduchu umí odstranit cigaretový kouřExpozice cigaretovému kouři, také známý jako pasivní kouření, výrazně zvyšuje riziko vzniku rakoviny plic a srdečních onemocnění u nekuřáků, stejně jako přispívají k onemocnění dýchacích cest.

Na tomto stanovisku jsme se shodli s odborníky z Mayo Clinic: nejlepší způsob ochrany nekuřáků od pasivního kouření je zakázat kouření v uzavřeném prostoru. Bohužel toto nejlepší řešení není vždy možné. Pak přicházejí na řadu účinné čističky vzduchu.

Tabákový kouř obsahuje více než 4000 různých chemických látek, z nichž 60 jsou známé karcinogeny. Tyto různé prvky jsou kombinací kapalin, plynů a pevných částic. Čističky vzduchu nemohou účinně pomoci před tabákovým kouřem, pokud nezajistí vysokou účinnost filtrace vůči pevným částicím i plynům. Vysoce výkonný čistič vzduchu se správnými filtračními médií může dramaticky pomoci. Čistička vzduchu IQAir GC Multigas, která nabízí bezkonkurenční ochranu proti pevným částicím i plynům doporučuje většina expertů.

V domech, kde jsou lidé vytaveni pasivnímu kouření byl prokázán pozitivní vliv čističky vzduchu The Johns Hopkins University School of Medicine nedávno uvedla, že čistička vzduchu může být stejně účinná jako léky na snížení astmatických záchvatů u dětí v domech, kde jeden nebo více rodičů kouří. Děti ve studii měly o 33 dní ročně méně závažných příznaků astmatu.

Poznámka: IQAir neschvaluje kouření v uzavřených prostorách. IQAir považuje čištění vzduchu, jako prostředek při snižování účinků pasivního kouření pouze v případě, kdy kouření je nevyhnutelné. V prostředí, kde kouření v interiéru nevyhnutelné, mělo by být omezeno pouze na jeden pokoj.

Zdroj: www.iqair.com



Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít