Plísně v bytě

01.04.2012

Většina z nás ví, že plísně v bytě jsou pro nás všechny velmi nebezpečné.

Plíseň je tichý nepřítel, který často na člověka působí nenápadně a o to zákeřněji ohrožuje jeho zdraví. Někdy plíseň postřehneme až po půl roce, nebo i po letech, ale mezitím jsou plísně v bytě s námi.

Plíseň je druh houby, která své spóry uvolňuje do ovzduší, a my je pak nevědomě vdechujeme. Imunitní systém je rozpozná a snaží se jich kašláním, nebo kýcháním zbavit. S oslabenou imunitou, nebo při opakované expozici je však organismus není schopen odmítnout a plísně v těle zůstávají. Mohou tak způsobovat alergické reakce, astma, záněty, dráždí sliznice a kůži, narušují správnou funkci orgánů. Nejvíce jsou ohroženy děti, starší lidé a jedinci se sníženou imunitou, ve špatném zdravotním stavu či jinak oslabení.

Přitom se plísně v bytech objevují všude: plíseň máme v koupelně kolem sprchy, pračky, sušičky, v kuchyni okolo myčky, někdy i ledničce. Plíseň se usídlí na wc, ve sklepě, v rozích málo větraných pokojů nebo na zdech zastavěných nábytkem. Plíseň najdeme na tapetách, podlahových krytinách, obkladech, okolo okenních rámů, na chodbách domů, v okolí domácích bazénů a vířivek a dokonce i v nečištěných klimatizacích a vzduchotechnice, které ji pak naším používání šíří dál.

Plísním se daří ve všech špatně či málo větraných bytech, domech, chatách, ve vlhkých garážích, skladech a přístěncích.

Jak bojovat proti plísni?

Používáte agresivní  prostředky proti plísním, které jsou  vám i přírodě nebezpečné a tak vyháníte čerta ďáblem?Polymerový přípravek proti plísním DEZISAN nabízí vysoce účinné a přitom naprosto bezpečné řešení likvidace plísně. DEZISAN je díky svým protiplísňovým účinkům schopen v plné míře předcházet tvorbě plísní a eliminovat jejich ložiska, aplikace je možná na jakékoliv materiály – tkaniny, barevné nátěry apod. – nebělí je, ani  nijak nepoškozuje.

Současně nedráždí pokožku, při aplikaci nejsou nutné speciální ochranné pomůcky, místnosti nezamořuje nepříjemným zápachem.

Na rozdíl od jiných dezinfekčních prostředků DEZISAN usmrtí spóry plísní i ve stěnách a v omítkách a tak nedochází k jejich opětovné tvorbě. Ošetřená místa jsou dlouhodobě chráněna polymerovou vrstvou proti plísni.


Dezinfekce_Dezisan_1l
Dezinfekce_Dezisan_5l


Poslat na email




* povinné položky
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít