Články

  • I v autě můžete dýchat čistý vzduch!

    Čistička vzduchu Atem Car od společnosti IQAir ® je mimořádně výkonná, přesto tichá a kompaktní čistička vzduchu do auta, která je navržena tak, aby poskytovala čistý vzduch tam, kde je to nejdůležitější – do dýchací zóny řidiče a spolujezdce. Pro účinnou filtraci škodlivých částic a adsorpci nespočet chemických látek je čistička vzduchu Atem Car vybavena filtrem IQAir HyperHEPA Plus. Filtr zajišťuje účinnou filtraci polutantů v kabině auta kombinací různých typů médií, včetně filtru částic HyperHEPA, který filtruje všechny typy částic ve vzduchu (včetně PM2,5, alergenů, silničních prachů, částic nafty a dokonce i bakterií a virů) a plynový filtr, který adsorbuje širokou škálu pachů a chemikálií.

    Zobrazit celý článek
  • Milionkrát se nadechneme každý měsíc, aniž bychom věděli, co dýcháme!

    82 - 85 % obyvatelstva evropských měst vystaveno koncentraci překračující doporučení Světové zdravotnické organizace. Vystavení ultra-jemným částicím (PM 2,5) v roce 2014 způsobilo předčasné úmrtí zhruba 428 tisíců osob ve 41 evropských zemích.

    Monitor znečištění vzduchu AirVisual Pro kombinuje vysokou přesnost laserového měřiče kvality ovzduší se snadno pochopitelným displejem a mobilní aplikací. Aplikace AirVisual App má již více než půl milionu uživatelů a je nejoblíbenější aplikací pro kvalitu ovzduší na světě. Je bezplatná pro smartphone.

    Zobrazit celý článek
  • Atem-osobní čistička vzduchu

    Kdekoli jste, dýchejte čistý vzduch!

    I uprostřed open space kanceláře můžete dýchat čistý vzduch. Elegantní, kompaktní a výkonný Atem Vám umožní dokonale vyčistit vzduch ve Vaší osobní zóně. Osobní čistička vzduchu s difuzorem, který se zaměří do oblasti dýchacích cest.

    Atem můžete ovládat i přes aplikaci, která umožňuje jemné ladění rychlosti ventilátoru, světla a zvuku a sleduje životnost filtru. Bleskový senzor Bluetooth také automaticky vypne Atem, když opustíte místnost, a zapne, když se vrátíte.

    Zobrazit celý článek
  • Skrytí zabijáci evropských měst - jemné a ultra-jemné částice ve vzduc…

    Jen za rok 2014 předčasně zemřelo v evropských městech více než půl milionu obyvatel na následky závažných chronických či akutních plicních onemocnění vyvolaných jemnými částicemi a dalšími škodlivinami v ovzduší.

    Evropská agentura pro životní prostředí (EEA) v nedávné době zveřejnila podrobně zpracovaný výzkum opírající se o statistické informace z roku 2015 od více než 2500 monitorovacích stanic z celé Evropy.

    Zobrazit celý článek
  • MĚŘIČ KVALITY VZDUCHU AIRVISUAL PRO

    AirVisual Pro je nejpřesnější monitor kvality vzduchu tohoto nízko-nákladového typu, který umožňuje měřit znečištění částic (PM2,5), CO2, vlhkost a teplotu v reálném čase a zobrazuje data na snadno čitelném barevném displeji.

    Přístroj také umožňuje srovnání kvality vnitřního ovzduší s kvalitou vnějšího vzduchu měřenou nejbližší veřejnou měřící stanicí. Historie údajů o kvalitě ovzduší shromážděných AirVisual Pro je k dispozici ke stažení na počítačích se systémem Windows PC, Mac a Linux. Data lze tedy dokonce importovat (např. do tabulky aplikace Excel) pro analýzu a archivaci. Související aplikace AirVisual App je bezplatná aplikace pro smartphone. Aplikace umožňuje inteligentnímu telefonu získat informace o kvalitě ovzduší v reálném čase z více než 9 000 monitorovacích stanic kvality ovzduší po celém světě. Aplikace samozřejmě poskytuje uživateli data z monitorů AirVisual Pro umístěných doma nebo v kanceláři, které jsou bezdrátově připojeny k internetu.

    Zobrazit celý článek
  • Cenově dostupná IQAir osobní čistička vzduchu - perfektní do kanceláře…

    IQAir Atem  - revoluční malá osobní čistička vzduchu. Ve znečištěných vnitřních prostorách, kde nemáte kontrolu nad kvalitou okolního vzduchu. Jedinečný design a malé rozměry. Vhodný do openspace kanceláří. Perfektní na cesty.

    IQAir Atem je zcela novou generací osobní čističky vzduchu ... dostatečně malý, aby se vešel na váš stůl a dostatečně výkonný, aby poskytoval čistý vzduch přímo do dýchací zóny. Atem je malá, elegantní osobní čistička vzduchu.

     

    Zobrazit celý článek
  • Formaldehyd - karcinogen ve vzduchu

    Formaldehyd je nejznámější znečišťující látka ve vnitřním ovzduší. V roce 2009 IARC (Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny) klasifikovala formaldehyd jako pro člověka karcinogenní.

    Takže, co přesně je formaldehyd?

    Formaldehyd je přirozeně se vyskytující těkavá organická sloučenina (VOC), která se vyskytuje u rostlin, ovoce, zeleniny a dokonce i zvířat a lidí. Formaldehyd je přirozeně přítomen ve vnitřním i venkovním vzduchu ve velmi nízkých hladinách.

    Syntetická forma formaldehydu je vyráběna jako chemická látka používaná jako lepidlo např. v podlahách, nábytku a v dalších výrobcích. Po výrobě produkty obsahující formaldehyd stále emitují bezbarvý (ale ne bez zápachu) plyn do vzduchu.

    Zobrazit celý článek
  • Znečištění ovzduší způsobené automobily má spojitost s výskytem rakovi…

    Je velmi smutné, že rakovina u dětí je na vzestupu. Toto onemocnění je druhou hlavní příčinou úmrtí (po nehodách) dětí do 15 let. Jednou z hlavních příčin je znečištění ve vzduchu, způsobené automobily. Výzkumní pracovníci v Dánsku v loňském létě informovali, že i nízká hladina znečištění ovzduší po delší časový úsek má spojitost s rakovinou plic u dospělých. Nyní existuje nový důkaz, že znečištění ovzduší - konkrétně znečištění ovzduší spojené s dopravou - je spojeno s rakovinou u dětí.

    Zobrazit celý článek
  • MCS - syndrom mnohočetné citlivosti na chemické látky vyžaduje správno…

    Čističky vzduchu můžete použít na různé účely, záleží na tom, které škodlivé částice ze vzduchu je potřeba odstranit. Ale pro mnoho lidí, kteří trpí onemocněním známým jako "Mnohočetná citlivost na chemické látky" neboli „MCS“, jsou pevné částice jen součástí problému ve vzduchu.

    Dokonce i vůně parfému nebo nádech citronu v mycím prostředku mýdla mohou spustit kýchání, škrábání a přemýšlení, co se děje. Milióny lidí se při reakci na kosmetiku setkávají s kontaktní dermatitidou. Národní instituty zdraví v USA zveřejnily studii, která se týká vlasových barviv, gelů / mýdel a zvlhčovačů, která tyto určuje jako největší problém pro osoby trpící MCS spolu s parfémy. Tyto produkty uvolňují chemikálie do vzduchu, a to je místo, kde může kvalitní čistička vzduchu pomoci. Typický parfém může obsahovat až 300 složek.

    Zobrazit celý článek
  • Astma pod kontrolou

    Čistička vzduchu IQAir HealthPro 250 obdržela nejvíce ocenění a špičkových recenzí, a byla zvolena jako číslo jedna pro astmatiky a alergiky.

    Astma je chronický alergický zánět průduškové sliznice. Nejde o zánět infekční, jako třeba u bronchitidy při chřipce, ale o nadměrnou obrannou reakci průdušek na některé podněty ze zevního prostředí. Tato nadměrná reakce způsobuje otok průduškové sliznice, zvýšenou produkci hlenu a také stah průduškové stěny, který omezuje možnost dýchat.

    1. Pečlivě dodržujte pokyny lékaře. Uvědomte lékaře o dietních změnách, nebo o domácí léčbě ještě dříve, než s ní začnete.

    Zobrazit celý článek
Celkem článků: 111, zobrazeny 21 - 30 První 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Poslední
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít