Články

  • IQAir získala prestižní ocenění čínské vlády

    PEKING (7.1.2015) - IQAir získala prestižní ocenění od čínské vlády.

    IQAir byl oceněn s "Cenou za přínos úspory energie a ochranu životního prostředí" během oficiálního vládního summitu veřejných zakázek v městě Zhuhai. Ocenění bylo uděleno za uznání pokročilé technologie a vynikající výkon čističky vzduchu IQAir Healthpro 250.

    Zobrazit celý článek
  • Kvalita vzduchu ve školách představuje závažný problém

    V letošním školním roce děti stráví v průměru 1300 hodin ve školních budovách, kde učitelé, správci a další školní personál pomáhají dětem s jejich učením a rozvoji. To ale znamená více než jen plnit osnovy. To také znamená zajistit ve škole bezpečné a zdravé životní prostředí .

    Během několika posledních let, otázky, které ovlivňují zdraví našich školáků, jako je výživa a cvičení užívali hodně pozornosti. Bohužel jiná záležitost, která má obrovský dopad na schopnost studenta uspět byl do značné míry přehlížena - vnitřní kvalita ovzduší. Aby byli školáci a studenti úspěšní, musí mít čistý, zdravý vzduch k dýchání. Nejen, že špatná kvalita vnitřního ovzduší může způsobit onemocnění, které děti přinutí zůstat doma, ale nedávná zjištění také ukázala, že může přímo snížit jejich schopnost učit se.

    Zobrazit celý článek
  • 5 věcí, které zvážit při nákupu mobilní klimatizace

    Přenosných klimatizací je velký výběr a je to jedna z možností, jak ochladit vzduch v interiérech. Okamžitě chladí vzduch, snadno se instalují a jsou vybaveny hromadou funkcí pro jednoduché ovládání.

    Avšak dříve, než zakoupíte mobilní klimatizaci do vašeho domova či kanceláře, měli byste zvážit těchto pět věcí.

    1. Výkon

    2. Umístění

    3. Odvod  teplého vzduchu / Údržba

    4. Hladina hluku

    5. Účinnost

    Zobrazit celý článek
  • Rozpoznejte alergii vašeho domácího mazlíčka

    Domácí zvířata mohou trpět celý život alergiemi, které se nikdy nediagnostikují , natož pak aby se léčily. Ve skutečnosti jsou alergické symptomy jsou jedním z nejčastějších příčin, proč chodíme k veterinárnímu lékaři. Domácí zvířata trpí řadou stejných alergií, které mají vliv i na člověka, i když jejich příznaky jsou často odlišné.

    Zobrazit celý článek
  • Alergickou rýmu podceňuje polovina lidí. Hrozí jim astma

    S jarem se hlásí o slovo i alergická rýma. Podle odborných odhadů jí trpí minimálně jedna miliarda obyvatel planety. V Česku pak asi 20 % dospělých a 16 % dětí, tj. přibližně 20 – 30 % populace v závislosti na ročním období. Alergická rýma patří mezi nejčastější chronická neinfekční onemocnění dýchacích cest. Bývá součástí alergického komplexu, který většinou postihuje více systémů včetně dolních dýchacích cest.

    O alergickou rýmu se jedná, pokud má člověk alespoň dva z následujících příznaků: svědění nosu, kýchání, vodnatá sekrece a nosní neprůchodnost. Pokud příznaky přetrvávají více než hodinu denně po většinu dní, jedná se o chronickou alergickou rýmu. Pakliže se rýma objevuje např. v „pylovém období“, hovoříme o rýmě sezónní, v případě výskytu i v jiných ročních obdobích pak o rýmě celoroční.

    Zobrazit celý článek
  • Straší vás každé jaro alergická rýma?

    Pokud je s příchodem jara vaším nejlepším kamarádem kapesník, pak patříte mezi nešťastníky, kteří trpí alergickou rýmou. Alergická rýma bývá většinou pouze sezónní záležitostí, ale dokáže pořádně potrápit a znepříjemnit pobyt na čerstvém vzduchu.

    Ve světě trpí alergickou rýmou asi miliarda lidí. V České republice okolo 1,5 milionu lidí a jejich počet každoročně stoupá. Nejvíce jsou přitom postiženy děti. Alergická rýma je jedním z nejčastějších chronických alergických onemocnění horních cest dýchacích, které podle kvalifikovaných odhadů postihuje asi 20 procent lidí na celém světě. „Mnoho z nich si přitom nepřipouští, že by jejich rýma mohla být chronické povahy, a proto se neléčí vůbec nebo nesprávně pomocí volně prodejných léků – např. nosních kapek. Nejčastěji se projevuje na jaře s vazbou na rychlý nástup pylů jarních stromů, někteří lidé ale trpí i její celoroční formou,“ říká MUDr. Irena Krčmová, Ph.D., primářka Ústavu klinické imunologie a alergologie Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Většina lidí postižených alergickou rýmou nevyhledá lékařkou pomoc a řeší svůj problém po svém. Riskují tak astma a další komplikace, které se projevují především u našich nejmenších.

    Sepsali jsme o ní pro vás pár užitečných informací, jak svého nepřítele lépe poznat a správně s ním bojovat.

    Zobrazit celý článek
  • IQAir čistička vzduchu opět nejlepší v ocenění "Best Buy"

    LA MIRADA, Kalifornie, 15 ledna 2014 -. IQAir pobočka v Severní Americe (www.iqair.com), oznámila, že řada Healthpro Plus mobilních čističek vzduchu získala prestižní ocenění "Best Buy" od Consumers Digest v kategorii Premium. Healthpro Plus je uveden v publikaci vydaného v lednu / únoru 2014 v článku nazvaném "Dýchejte snadno: Vysoce výkonné čističky vzduchu." Ocenění je uděleno již počtvrté v řadě (2004, 2007, 2011, 2014), které velmi populární pokojová čistička vzduchu získala s označením Best Buy.

    Zobrazit celý článek
  • 6 častých mýtů o pet alergiích

    Podle společnosti The Humane Society, 62% amerických domácností má alespoň jednoho domácího mazlíčka. Přesto podle odhadů 31 milionů Američanů jsou alergičtí na zvířata, včetně až 30%ti těch, kteří mají astma. U těchto lidí se objevuje kýchání, rýma a jiné alergické příznaky vždy, když jsou ve společnosti vystaveni běžných domácími zvířaty.

    Tyto informace pomáhají pochopit, jak domácí zvířata mohou vyvolat alergie a jaké kroky mohou pomoci ochránit. Níže jsou uvedeno 6 častých mylných představ o pet alergiích. Se znalostí takových mýtů, můžete podniknout takové kroky, abyste mohli vést pohodlný život s domácími mazlíčky.

    pet alergie mýtyMýtus 1: Je to jen srst domácího zvířete-zvláště chlupy kočky, které způsobují propuknutí alergie.

    Není to pravda. Srst domácích zvířat způsobuje alergie, protože obsahuje sliny nebo jiné proteiny zvířat. Alergické reakce na domácí zvířata jsou skutečně způsobeny bílkovinami obsažené ve chlupech domácích zvířat, jako jsou mikroskopické vločky pokožky, sliny nebo moč. Hyperaktivní imunitní systém u pacientů s alergiemi útočí na tyto jinak neškodné látky.

    Zobrazit celý článek
  • Kvalita vzduchu ve školách představuje závažný problém

    čističky vzduchu do školV letošním školním roce děti stráví v průměru 1300 hodin ve školních budovách, kde učitelé,  a další  školní personál jim bude pomáhat učit sea rozvíjet. Ale to znamená nejen vzdělávání.  Rodiče by se měli ujistit, že jejich školy poskytují také bezpečné a zdravé životní prostředí.

    Problémům, které ovlivňují zdraví našich školáků , jako je výživa a cvičení bylo věnováno během několika posledních let hodně pozornosti. Bohužel další záležitost, která má obrovský vliv na schopnost studenta uspět byla do značné míry přehlížena - kvalita vnitřního vzduchu ve školách. Aby byl  školák nebo student úspěšný, musí mít čistý, zdravý vzduch k dýchání. Špatná kvalita vzduchu nejen že způsobujeí onemocnění, které je pak nutí zůstat a  léčit se doma, ale poslední poznatky ukázaly, že může přímo snížit jejich schopnost učit se.

    Zobrazit celý článek
  • Jak bojovat proti podzimním alergiím

    alergie čističky vzduchuPokud máme na mysli období alergií, míníme tím obvykle jaro a začátek léta. Ale bohužel, je tu i další. Pro některé z nás, čas chladnějšího podzimu přináší nejhorší alergie vůbec. Pokud se však lépe informujeme o těchto sezónních spouštěčích alergií, a co s nimi, můžeme se bránit a udržet alergie pod kontrolou i na podzim.

    Zobrazit celý článek
Celkem článků: 111, zobrazeny 61 - 70 První 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Poslední
Poptávkový formulář
%product_name%
Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže.
Množství je povinný údaj.

Jméno a příjmení / název je povinný údaj.

E-mail je povinný údaj.

Telefon je povinný údaj.

Místo dodání je povinný údaj.


* povinné položky
Zavřít